Varga Gábor

Varga Gábor klarinétművész a Kossuth téri Kossuth Lajos Általános Iskolában kezdte meg tanulmányait. 

A Tiszafüreden született muzsikus aktiv szereplője a hazai, valamint a nemzetközi koncertéletnek, úgy szólistaként, mint kamaramuzsikusi minőségben. Hazánk szinte valamennyi szimfonikus, illetve kamarazenekarával fellépett már , vendégművészként megfordult Finnországban, Szlovákiában, Romániában, Bosznia-Hercegovinában, Ausztriában, Németországban, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban, Kínában, Taiwanon, Szingapúrban, Spanyolországban, Peruban, Japánban, Franciaországban, Kanadában, Cipruson, az USA-ban. Olyan koncerttermekben lépett fel szólistaként, mint a bécsi Musikverein ( 2006, 2008 ),  a lipcsei Gewandhause ( 2006 ) a taipei National Concert Hall, a Zeneakadémia Nagyterme, vagy a MÜPA.

Rendszeresen tart mesterkurzusokat világszerte, számos felvételt készített a Magyar Rádió megrendelésére ( „Z” felvételek ) CD-je jelent meg a Hungaroton , a BMC gondozásában illetve Németországban és Taiwanon is. 


A kortárs zenei életben is kiveszi részét, Szentpáli Roland, Durkó Péter, Fekete Gyula, Karosi Bálint Vajda Gergely és Kovács Zoltán is komponált részére versenyműveket, amelyek nem csak Magyarországon, de határainkon kívül is felcsendültek előadásában, csakúgy, mint egyéb magyar, klarinétra írott szólódarabok.

Gyakori fellépője az I.C.A. ( Nemzetközi Klarinét Szövetség ) évente megrendezett Fesztiváljának, amelyen csak néhány meghívott előadó koncertezhet, 4 alkalommal ezen fesztiválok legrangosabb koncertjein, az esti gálakoncerteken lépett fel, Knoxville-ben Michael Patterson Grammy es Emmy díjas zeneszerző erre az alkalomra komponált művét mutatta be. 

2018 – ban művészeti vezetőként koordinálta és szervezte meg a Győri Filharmonikus Zenekar társrendezésével az Európai Klarinétszövetség ( ECA ) hatalmas nemzetközi sikert kiváltó fesztiválját, amelynek eredményeként a nemzetközi zenei élet kiválóságai vendégszerepeltek hazánkban.

A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának szólóklarinétosa, a győri Széchenyi Egyetem, illetve a manchesteri Royal Northern College of Music klarinétprofesszora.  

Biggest coronavirus breakthrough yet: Steroid reduces risk of death Parabolan buy steroids online | buy balkan pharmaceuticals real steroids

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.